Bowling

bowling

Rozvoz pizzy a jídla

pizzarozvoz

Týdenní menu

jidelnilistek

Restaurace a kavárna

restaurace

Týdenní menu

Přijmeme schopnou a spolehlivou brigádnici za bar.

Přijmeme výpomoc do kuchyně.

Tel. 773 358 883

14.1.  -  18. 1. 2019

Denní menu podávané v čase od 10.30 do 14.00 hod.

  Do stravenek vracíme max. 5,- Kč.

PONDĚLÍ
Kulajda
1. Katův šleh s pečenými brambory
2. Kuřecí steak s bazalkovým přelivem a bramborovými hranolky
Valašská kyselica

ÚTERÝ
Frankfurtská, pečivo
1. Hovězí kostky na pepři s jasmínovou rýží a zeleninovou oblohou
2. Hermelín v bramborovém těstíčku, zeleninový salát
Valašská kyselica

STŘEDA
Slepičí vývar s nudlemi a játrovou rýží
1. Grilovaný vepřový steak s restovanými fazolkami, bramborové lupínky, zel.obloha
2. Smažený kuřecí řízek s mačkaným bramborem s cibulkou, kompot
Valašská kyselica

ČTVRTEK
Brokolicový krém s krutony
1. Pečená husa s dušeným zelím, podávaná s houskovým knedlíkem
2. Pikantule trio
Valašská kyselica

PÁTEK
Zeleninová
1. Plněné bramborové knedlíky uzeným masem s dušeným zelím a vídeňskou cibulkou
2. Špagety s restovanými kuřecími nudličkami sypané sýrem
Valašská kyselica

Voda s citronem ZDARMA.

 Změna jídelního lístku vyhrazena.
Dobrou chuť všem přeje personál topas clubu:-)

                           Seznam alergenů , které podléhají legislativnímu označení dle směrnice 1169/11 EU

1. Obilniny obsahující lepek 6. Sojové boby 11. Sezamová semena, 2. Korýši a výrobky z nich 7. Mléko 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 3. Vejce a výrobky z nich 8.Ořechy 13.Vlčí bob -LUPINA, 4. Ryby a výrobky z nich 9. Celer 14.Měkýši a výrobky z nich, 5. Podzemnice olejná arašídy 10. Hořčice